tag:blogger.com,1999:blog-8035859888794665596.post7082157205888697765..comments2024-03-05T19:07:39.382+01:00Comments on Lubię to...: Fritatta z grillowaną cukinią, lubczykiem i serem pleśniowymewe.kotthttp://www.blogger.com/profile/08367787406428163107noreply@blogger.comBlogger19125tag:blogger.com,1999:blog-8035859888794665596.post-82245062022789219072011-05-05T14:30:26.904+02:002011-05-05T14:30:26.904+02:00Dzisiaj kochana ją zrobię ... aż ślinka cieknie na...Dzisiaj kochana ją zrobię ... aż ślinka cieknie na samą myśl :) pozdrawiam smacznie i cieplutkoKatarzynahttps://www.blogger.com/profile/14580489315527850983noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8035859888794665596.post-51283471530566521892011-04-28T15:11:29.527+02:002011-04-28T15:11:29.527+02:00Idealne danie na piękne wiosenne dni;) Lubię te ma...Idealne danie na piękne wiosenne dni;) Lubię te małe chwile szczęścia, gdy po pracy nie trzeba gnać pod parasolem do domu, tylko spacerkiem, przez park, z buźką w stronę słońca;)Nemihttps://www.blogger.com/profile/00304506692259798223noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8035859888794665596.post-39950016972571469212011-04-27T20:51:34.017+02:002011-04-27T20:51:34.017+02:00Bardzo apetyczne danie - podoba mi się zieleń cuki...Bardzo apetyczne danie - podoba mi się zieleń cukinii.hania-kasiahttps://www.blogger.com/profile/15767681274144352800noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8035859888794665596.post-32710698036172695092011-04-27T18:52:46.069+02:002011-04-27T18:52:46.069+02:00Kini^^, dziękuję :)Agatko, dziękuję serdecznie :) ...Kini^^, dziękuję :)<br><br>Agatko, dziękuję serdecznie :) Tyle komplementów... bo się zarumienię ;)<br><br>Miłego wieczoru!EVEhttps://www.blogger.com/profile/08367787406428163107noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8035859888794665596.post-49039185159344369722011-04-27T17:38:38.083+02:002011-04-27T17:38:38.083+02:00Rewelacja! Przepis ciekawy, doskonałe wykonanie i ...Rewelacja! Przepis ciekawy, doskonałe wykonanie i te zdjęcia... Gratuluję!Agatkahttp://ucztujemy.pl/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8035859888794665596.post-45412215565301608912011-04-27T15:31:32.672+02:002011-04-27T15:31:32.672+02:00och ! przepiękna!och ! przepiękna!Kini^^https://www.blogger.com/profile/06553111931164497217noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8035859888794665596.post-10415178251555079672011-04-27T14:45:20.522+02:002011-04-27T14:45:20.522+02:00Paula, to do dzieła! Trzymam kciuki :DGrumko, czem...Paula, to do dzieła! Trzymam kciuki :D<br><br>Grumko, czemu mnie to nie dziwi? :)<br><br>Kinga, ser nadaje fajny charakterek tej frittacie :) Mi tak smakuje z jego dodatkiem, że prędzej wyobrażam sobie frittatę bez cukinii, niż bez sera pleśniowego ;)<br><br>Miłego dnia!EVEhttps://www.blogger.com/profile/08367787406428163107noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8035859888794665596.post-15166029521906173792011-04-27T11:03:54.585+02:002011-04-27T11:03:54.585+02:00robiłam już fritatty różne, w tym taką z cukinią, ...robiłam już fritatty różne, w tym taką z cukinią, ale nie z grillowaną, a to wyobrażam sobie wplywa na smak, ale rpzede wszystkim ten ser pleśniowy! To dopiero musi zmieniać smak dania. Muszę sprobować.Kingahttps://www.blogger.com/profile/14210888967183355944noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8035859888794665596.post-77511998802850904962011-04-27T05:37:38.078+02:002011-04-27T05:37:38.078+02:00A ja uwielbiam frittaty!;-)A ja uwielbiam frittaty!;-)grumkohttps://www.blogger.com/profile/14423824287754891201noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8035859888794665596.post-47186045824748526722011-04-26T22:36:27.703+02:002011-04-26T22:36:27.703+02:00a wiesz, że ja jeszcze nigdy nie robiłam fritatty?...a wiesz, że ja jeszcze nigdy nie robiłam fritatty? chyba pora nadrobić zaległości... :)Paulahttps://www.blogger.com/profile/05411407173763775352noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8035859888794665596.post-56692143033492790512011-04-26T22:12:03.375+02:002011-04-26T22:12:03.375+02:00Trzcinowisko, czasem można spotkać w doniczkach w ...Trzcinowisko, czasem można spotkać w doniczkach w supermarketach w sekcjach ze świeżymi ziołami :D<br><br>Joasiu, i o to chodziło :D Dziękuję :)<br><br>Aniado, będzie mi niezwykle miło :) Cukinia jest jeszcze jędrna, grillowana może dosłownie po 2 minuty z każdej strony. Ja wolę taką lekko chrupiącą :) Ona i tak się lekko poddusi w trakcie smażenia.<br><br>Miłego wieczoru!EVEhttps://www.blogger.com/profile/08367787406428163107noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8035859888794665596.post-40757530503424762242011-04-26T22:00:33.658+02:002011-04-26T22:00:33.658+02:00Tak! Tak!! Tak!!! Robię to!!! Już dawno chodziła m...Tak! Tak!! Tak!!! Robię to!!! Już dawno chodziła mi po głowie frittata, a Twój przepis wyjątkowo mi się podoba :) Pzdr Aniado<br>Ps. Mam tylko jedno dodatkowe pytanie, czy cukinia jest tylko obsmażona i nadal jędrna, czy taka "mięciutka"?lepszysmakhttp://lepszysmak.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8035859888794665596.post-85834026851776884562011-04-26T21:54:13.663+02:002011-04-26T21:54:13.663+02:00aż poczułam ten powiew wiosny :) i świeżej frittat...aż poczułam ten powiew wiosny :) i świeżej frittaty! Wygląda obłędnie, kolorowo i wiosennie! Pyszności!js28http://smaczniezjoanna.blox.pl/htmlnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8035859888794665596.post-36097508963637243222011-04-26T21:45:56.002+02:002011-04-26T21:45:56.002+02:00Żebym tylko gdzies dorwała świeży lubczyk bo w moi...Żebym tylko gdzies dorwała świeży lubczyk bo w moim ogródku jest wszystko tylko nie to:(Trzcinowiskohttps://www.blogger.com/profile/13098247356401199151noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8035859888794665596.post-91536210873354176002011-04-26T21:18:45.447+02:002011-04-26T21:18:45.447+02:00Shinju, dziękuję :) Jest i to bardzo :) Do tego je...Shinju, dziękuję :) Jest i to bardzo :) Do tego jest fajna, bo można dobierać zieleninę wg własnego uznania :D<br><br>Goh., i to dokładnie mnie w niej urzekło, kolor :D<br><br>Anonimowy, dziękuję :) Jako drugie danie, to moim zdaniem na dwie porcje. Przy czym obiad będzie z gatunku lekkich (czyli nie przejecie się).<br><br>Aga, dziękuję :) Pycha, że palce lizać :D<br><br>Miłego wieczoru!EVEhttps://www.blogger.com/profile/08367787406428163107noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8035859888794665596.post-13871663484993796182011-04-26T20:27:09.435+02:002011-04-26T20:27:09.435+02:00po prostu sliczna, taka wiosenna:) no i na pewno p...po prostu sliczna, taka wiosenna:) no i na pewno pycha:)agahttps://www.blogger.com/profile/07312016542763207795noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8035859888794665596.post-40012809461842105292011-04-26T20:19:25.417+02:002011-04-26T20:19:25.417+02:00Śliczna ^^ A na ile porcji jest taka fritatta jeśl...Śliczna ^^ A na ile porcji jest taka fritatta jeśli podamy ją jako 2 danie obiadowe?Anonimowynoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8035859888794665596.post-17813298761370383152011-04-26T19:46:37.272+02:002011-04-26T19:46:37.272+02:00Piękna - taka zieloniutka:) wygląda apetycznie:)Piękna - taka zieloniutka:) wygląda apetycznie:)goh.https://www.blogger.com/profile/05909451937293064018noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8035859888794665596.post-29797556487501970542011-04-26T18:52:35.792+02:002011-04-26T18:52:35.792+02:00Piękna ta frittata. Mam wrażenie, że była bardzo s...Piękna ta frittata. Mam wrażenie, że była bardzo smaczna.shinjuhttps://www.blogger.com/profile/07798575680772581917noreply@blogger.com