wtorek, 12 lutego 2019

Koreczki z szynką, mozzarellą i winogronami.


Absolutnie last minute koreczki Walentynkowe. Cukierkowo - różowe jak całe to Święto. Nie potrzeba przy tym gotować, a jedynie umyć winogrona i osączyć kulki mozzarelli. Uwierzcie mi prościej się nie da.


Koreczki "różowe" z szynką, mozzarellą i winogronami

przepis własny
(na 16 sztuk)

Składniki:

16 plasterków szynki długo dojrzewającej 
16 kulek mini mozzarelli
16 różowych winogron

dodatkowo
krem balsamiczny

Przygotowanie:

Na wykałaczki nadziewamy po kolei zwiniętą szynkę długo dojrzewającą, kulkę mozzarelli i winogrono. Podajemy lekko schłodzone.

Dla wzbogacenia możecie polać koreczki kremem balsamicznym.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Witaj!
Super, że chcesz podzielić się ze mną swoją opinią. Komentarze są moderowane, dlatego nie martw się, jeśli Twój komentarz nie pojawi się od razu.